Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 12 werkgevers gevonden.

Elevate Digital

Elevate Digital is een jong en innovatief bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Ze ontwikkelen en optimaliseren digitale marketingstrategieën op basis van customer insights. En vinden hun kracht in creativiteit, samenwerken en innovatie. Meer weten over Elevate Digital? Lees dan snel verder!

Qquest

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.  

Avelon

Avelon, dé SAP procesoptimalisatie specialist! Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

Legionelladossier

LegionellaDossier is een snelgroeiende scale-up die digitale waterveiligheid-oplossingen bedenkt. Dit doen ze in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De komende jaren willen ze wereldwijd verder groeien… werk jij hier ook aan mee?

Caesar Experts

Kom werken bij Caesar Experts! Caesar Experts is dé technologiepartner voor bedrijven. Zij zorgen ervoor dat transities naar clouds, de ontwikkeling van applicaties en clouddiensten of het waardevoller maken van integratieplatforms sneller, slimmer en efficiënter gebeuren. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees snel verder.

Keijzer B.V.

Keijzer is een marktingadvies- en communicatiebureau gericht op mens en maatschappij. Ze zijn gevestigd in Utrecht, Maastricht, Groningen, Apeldoorn en Enschede. Meer weten? Lees snel verder door hier te klikken.

Internet Marketing Unie

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.

Axual

Wij zijn Axual, een jonge en frisse startup met een missie: de kracht van waardevolle informatie in organisaties ontketenen, in real time. We stellen klanten in staat om directer en sneller op wensen van hun klanten in te spelen. Hoe we dat doen? Met een real-time streaming-dataplatform en de oplossingen die daaraan gekoppeld zijn. Hiermee kunnen onze klanten sneller data innemen, verrijken en verwerken. We leveren daarnaast tools en diensten om het platform en de applicaties makkelijk te beheren. Als DevOps engineer speel jij hierin een belangrijke rol. Onze klanten lopen met ons weg, en daar doen we het voor.

Zeo B.V.

Zeo is een digital agency in Utrecht met meer dan 15 jaar ervaring. Voor ruim 80 topklanten in 11 landen creëren ze diverse oplossingen op het gebied van B2B, online marketing en e-commerce.

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De oprichting van BKWI vloeit voort uit de invoering van de wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen (SUWI) in 2002. Ze bevorderen de samenwerking tussen overheidsorganisaties en zorgen ervoor dat gegevens over burgers en bedrijven door deze organisaties gedeeld worden op een snelle, makkelijke en veilige manier; binnen een paar seconden een digitaal klantdossier op maat.

Caronne

Op zoek naar een ICT-baan in Utrecht waar je werkt aan (big) data? Ga dan aan de slag bij Caronne! Meer weten? Lees hier verder.

J-next

J-Next is een leuke development club gericht op een toekomst waar de ambitie van professionals altijd centraal staan. Ze zijn onderdeel van The Human Network - waar 20 bedrijven en 650 professionals bij aangesloten zijn - en ontwerpen voornamelijk op basis van Java en JavaScript. Ook gebruiken ze daarbij de nieuwste technieken en kijken ze vooruit naar wat de toekomst te bieden heeft.