Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 17 werkgevers gevonden.

House of Performance

House of Performance is a consultancy and interim management agency that enables people, teams and organizations to grow and excel in what they’re doing.

BeterDichtbij

Samen de zorg makkelijker maken. Daar werken de mensen van BeterDichtbij hard aan.

Legionelladossier

LegionellaDossier is een snelgroeiende scale-up die digitale waterveiligheid-oplossingen bedenkt. Dit doen ze in Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De komende jaren willen ze wereldwijd verder groeien… werk jij hier ook aan mee?

Internet Marketing Unie

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.

Infinitas Technology B.V.

Infinitas Learning is a dynamic educational resources company, and one of Europe's leading providers of innovative and engaging products and services for teaching and learning. At Infinitas we are passionate about transforming the way people learn. Our aim is to deliver flexible, market-leading solutions that support new approaches to learning for the 21st century. Between them, our companies create an impressive array of educational resources that are used in homes, primary schools, secondary schools, further education colleges, industrial and military institutions globally. Our products span interactive software, online learning, e-books, audio books and printed text books, many of which are market leaders in their field. We are situated in Belgium, Sweden and the Netherlands with our publishers Plantyn, Liber and Noordhoff.

Elevate Digital

Elevate Digital is een jong en innovatief bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Ze ontwikkelen en optimaliseren digitale marketingstrategieën op basis van customer insights. En vinden hun kracht in creativiteit, samenwerken en innovatie. Meer weten over Elevate Digital? Lees dan snel verder!

QoppoConsult

Kwaliteit die voortkomt uit ambitie en werkplezier. Daar gaat QoppoConsult voor. Bij Qoppoconsult werken gepassioneerde professionals. Ervaren en vindingrijk, tikkeltje eigenwijs maar dat hoort bij bijzondere specialisten. Op het snijpunt van de functionele business en technische IT-teams maken onze Qoppanen het verschil. Onze groep van bijna 100 Qoppanen is op IT-gebied breed gekwalificeerd. Daarbij gaat het niet alleen over technische IT kennis. Denk ook bijvoorbeeld aan sectorkennis. De bancaire wereld is compleet anders dan de procesindustrie. Al deze kennis is breed verankerd binnen onze groep experts. QoppoConsult realiseert kwaliteitsverhoging op IT producten en processen. Dat betekent dat wij applicaties en systemen optimaal laten werken en IT-processen effectief en efficiënt maken. Omdat processen grote invloed hebben op de uiteindelijke productkwaliteit vinden we het belangrijk om aan beide aandacht te besteden. Bij QoppoConsult kijken we verder dan alleen naar jouw ervaring en kennis. We kijken vooral naar jou als persoon. Wat drijft jou, wat vind je leuk om te doen, waar word je gelukkig van? We zoeken de opdracht die bij je past.

Yard Internet

Wij zijn een allround internetbureau van zo'n 20 medewerkers, gevestigd in Utrecht. Wij werken voor zowel middelgrote als grote profit en non-profitorganisaties door het hele land. Onze internetprojecten zijn divers. We ontwikkelen onder andere complexe (mobiele) websites, kennisbanken, online netwerken, social intranets en communities. We denken sterk vanuit de problematiek van onze opdrachtgevers en bieden hen met onze kennis van interactie- en functioneel ontwerp, online design, contentbeheer en techniek passende oplossingen. Vanuit het idee dat onze opdrachtgevers hun online omgeving zelf willen kunnen beheren, ontwikkelen we altijd binnen een CMS. Ook na oplevering zijn en blijven wij voor onze opdrachtgevers actief. Zij kunnen ons altijd bellen, wij helpen hen graag. Wij hechten dan ook veel waarde aan een hoog service- en supportniveau.

J-next

J-Next is een leuke development club gericht op een toekomst waar de ambitie van professionals altijd centraal staan. Ze zijn onderdeel van The Human Network - waar 20 bedrijven en 650 professionals bij aangesloten zijn - en ontwerpen voornamelijk op basis van Java en JavaScript. Ook gebruiken ze daarbij de nieuwste technieken en kijken ze vooruit naar wat de toekomst te bieden heeft.

Keijzer B.V.

Keijzer is een marktingadvies- en communicatiebureau gericht op mens en maatschappij. Ze zijn gevestigd in Utrecht, Maastricht, Groningen, Apeldoorn en Enschede. Meer weten? Lees snel verder door hier te klikken.

Axual

Wij zijn Axual, een jonge en frisse startup met een missie: de kracht van waardevolle informatie in organisaties ontketenen, in real time. We stellen klanten in staat om directer en sneller op wensen van hun klanten in te spelen. Hoe we dat doen? Met een real-time streaming-dataplatform en de oplossingen die daaraan gekoppeld zijn. Hiermee kunnen onze klanten sneller data innemen, verrijken en verwerken. We leveren daarnaast tools en diensten om het platform en de applicaties makkelijk te beheren. Als DevOps engineer speel jij hierin een belangrijke rol. Onze klanten lopen met ons weg, en daar doen we het voor.

Avelon

Avelon, dé SAP procesoptimalisatie specialist! Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

Qquest

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.  

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De oprichting van BKWI vloeit voort uit de invoering van de wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen (SUWI) in 2002. Ze bevorderen de samenwerking tussen overheidsorganisaties en zorgen ervoor dat gegevens over burgers en bedrijven door deze organisaties gedeeld worden op een snelle, makkelijke en veilige manier; binnen een paar seconden een digitaal klantdossier op maat.

Caesar Experts

Kom werken bij Caesar Experts! Caesar Experts is dé technologiepartner voor bedrijven. Zij zorgen ervoor dat transities naar clouds, de ontwikkeling van applicaties en clouddiensten of het waardevoller maken van integratieplatforms sneller, slimmer en efficiënter gebeuren. Meer weten over dit bedrijf en wat ze jou kunnen bieden? Lees snel verder.