Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 9 werkgevers gevonden.

Avelon

Avelon, dé SAP procesoptimalisatie specialist! Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

J-next

J-Next is een leuke development club gericht op een toekomst waar de ambitie van professionals altijd centraal staan. Ze zijn onderdeel van The Human Network - waar 20 bedrijven en 650 professionals bij aangesloten zijn - en ontwerpen voornamelijk op basis van Java en JavaScript. Ook gebruiken ze daarbij de nieuwste technieken en kijken ze vooruit naar wat de toekomst te bieden heeft.

Expertum

Expertum is een IT-bedrijf dat zich richt op S/4HANA, Analytics, UX-design en development. Met een team van ruim 160 man werken ze vanuit vier vestigingen in Europa voor klanten wereldwijd! Ook hieraan meewerken? Lees hier het volledige bedrijfsprofiel van Expertum en bekijk ook meteen de openstaande vacatures.

Qquest

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.  

Creates

Dit is Creates: een award-winning digital agency, maar dan net even anders. Zij zetten de mens écht centraal, omdat ze weten dat de mens het verschil maakt in de digitale wereld. Door verbindingen te maken met zowel klanten als eindgebruikers, data-inzichten te leveren, complexe processen inzichtelijk te maken en meer uit customer experience te halen, zorgen ze ervoor dat bedrijven succesvoller zijn en een betere, onderscheidende online beleving kunnen neerzetten.

Internet Marketing Unie

IMU deelt de beste tips en de nieuwste online marketing trends via e-books, blogs, video's en trainingen. Zo wil de organisatie de ondernemer helpen groeien via het internet. Nieuwsgierig naar dit bedrijf? Lees dan verder.

BKWI

BKWI werkt als een apart en herkenbaar organisatieonderdeel van UWV in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De oprichting van BKWI vloeit voort uit de invoering van de wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen (SUWI) in 2002. Ze bevorderen de samenwerking tussen overheidsorganisaties en zorgen ervoor dat gegevens over burgers en bedrijven door deze organisaties gedeeld worden op een snelle, makkelijke en veilige manier; binnen een paar seconden een digitaal klantdossier op maat.

Axual

Wij zijn Axual, een jonge en frisse startup met een missie: de kracht van waardevolle informatie in organisaties ontketenen, in real time. We stellen klanten in staat om directer en sneller op wensen van hun klanten in te spelen. Hoe we dat doen? Met een real-time streaming-dataplatform en de oplossingen die daaraan gekoppeld zijn. Hiermee kunnen onze klanten sneller data innemen, verrijken en verwerken. We leveren daarnaast tools en diensten om het platform en de applicaties makkelijk te beheren. Als DevOps engineer speel jij hierin een belangrijke rol. Onze klanten lopen met ons weg, en daar doen we het voor.

BIGorillas B.V.

BIGorillas is een adviesbureau in Utrecht met experts op het gebied van data engineering, data governance en business intelligence. Ze hebben een uniek verdienmodel en bijzondere beloningen. Nieuwsgierig? Lees hier verder!